Chocolade

BEHEERS ALLE MEDEWERKERSGERELATEERDE ZAKEN VANUIT ÉÉN APPLICATIE

Icoontje Hrm Managemnt Dynamics AxUw opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen en wensen aan transparantie en inzicht in hun kosten. Zonder de juiste middelen is dit voor organisaties een enorme klus. Automatisering biedt hier de oplossing. Op elk moment het gewenste inzicht door middel van het stroomlijnen van projectmanagement, relatiebeheer, HRM en financiële administratie.

  • HRM, en project- beheer en administratie: Plan, bekijk en het stuur het verloop van projecten bij. Van het plannen van goederenontvangst en uitlevering tot urenregistraties en controles van uw werknemers. U bent volledig in-control over uw projecten en inzet van uw medewerkers.
  • Dossier- en projectadministratie gekoppeld aan goedkeuringsworkflow voor urenverantwoording.
  • Diverse functionaliteiten met betrekking tot de financiële administratie van projecten, zoals bijvoorbeeld elektronische kostenfactuurbewaking, een cockpit met inzicht in alle inkomsten en uitgaven, onderhanden werk en een volledige ondersteuning voor het werken met internationale partners.
  • Gebruik van verschillende meerdere financiële dimensies (zoals afdeling, subafdeling, locatie, thema, productgroep).
  • Human Capital Management (HCM): verbeter individuele productiviteit van uw medewerkers met voor ingerichte rollencentrums. Beheer de loopbaan en de ontwikkeling van uw medewerkers vanaf het moment van werving.

 

Questions about ERP for food?

Send an e-mail to info@sifoodware.com or have us contact you:

Neem contact met mij op