wortels

INZICHT IN PLANNING EN TRANSPORTKOSTEN

Transport Dynamics AxHet transporteren van goederen is een belangrijke kostenpost. Een goede planning, registratie van afspraken en informatievoorziening aan zowel interne als externe transporteurs is dus van belang. Met de module TRAX in Microsoft Dynamics AX kan het complete transport worden gepland en inzichtelijk worden gemaakt.

Bijzonder uitgebreide route planning mogelijkheden

Met behulp van route templates in TRAX plant u inkomende en uitgaande transport activiteiten. Hierbij heeft u de mogelijkheid om zones over te slaan, kilometerstanden te registreren en routes met meerdere stops in te plannen. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse transportmogelijkheden, variërend van losse artikelen, kleine hoeveelheden en volledige vrachtwagens.

Bied uw klanten de beste beleveringsopties

Beladingsplanning stelt u in staat om zowel centraal als decentraal uw beladingen te plannen, waarmee u aan uw klanten superieure beleveringsopties kunt bieden terwijl u tegelijkertijd de logistieke kosten onder controle houdt.

Plannen en tarieven berekenen

Geavanceerde route- en beladingsplanning, verrijkt met tariefberekeningen, kortingen en de mogelijkheid om meerdere transporteurs met elkaar te vergelijken kan leiden tot meer business.

Transporteursportal

Transporteurs kunnen de in TRAX inbegrepen portal gebruiken om toegang te krijgen tot elektronische vrachtbrieven en facturen. Ook kunnen zij verzendstatussen en de prestaties van transporteurs inzien.

Facturen matchen en betalen

Afleveringsbevestigingen, de opbouw van de vracht, geautomatiseerde audits van vrachtbrieven, als ook geautomatiseerde betalingen worden allemaal ondersteund door TRAX.

Questions about ERP for food?

Send an e-mail to info@sifoodware.com or have us contact you:

Neem contact met mij op