vis

Administratie

icon-financieel.pngVoor MKB bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie bevat Microsoft Dynamics® NAV in combinatie met SI Foodware alle noodzakelijke financiële en administratieve functionaliteiten. Van CRM tot debiteuren & crediteuren beheer, alles zit in één geïntegreerde ERP-oplossing. Het pakket bevat onder andere de volgende opties:

FINANCIEEL EN CRM

  • Grootboek: Stroomlijn boekhoudkundige processen en versterk de controle over de financiën.
  • Crediteuren: Maximaliseer uw cashvoorraad en vereenvoudig betalingsprocessen met behulp van flexibele, geïntegreerde betalingshandelingen via de module Crediteuren.
  • CRM: Middels een geïntegreerde CRM-functionaliteit onderhoudt u eenvoudig uw klant- en leveranciersrelaties in het ERP-systeem. 
  • Debiteuren: Optimaliseer uw cashflow door het versnellen van vorderingsprocessen en het traceren van betalingen van klanten met behulp van Debiteuren in Microsoft Dynamics NAV.
  • Internetbankieren.

PROJECTEN, INKOOP, VERKOOP EN MARKETING

  • Projecten: Beheer elke fase van uw taken en projecten met behulp van flexibele mogelijkheden op het gebied van planning, urenregistratie, budgettering en administratie.
  • Verkoop en marketing: Stimuleer activiteiten met behulp van vertrouwde, innovatieve tools. Met Verkoop en Marketing in Microsoft Dynamics® NAV hebben uw medewerkers de mogelijkheid efficiënt contacten (CRM), kansen en campagnes te beheren via de toegang tot gerelateerde informatie en processen en de krachtige integratie met de programma’s van Microsoft® Office.

FOOD SPECIFIEKE ZAKEN

Voedingsmiddelenbedrijven hebben te maken met specifieke wensen en eisen, zoals EDI, het gebruik van bonussen en duale gewichtseenheden. Middels SI Foodware worden deze zaken ondervangen. SI Foodware is een door Microsoft gecertificeerde add-on voor Microsoft Dynamics NAV en AX, die door Schouw Informatisering is ontwikkeld om food specifieke problematiek te ondervangen.

Wilt u een volledig overzicht van de Administratieve mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV en SI Foodware? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op