vis

Kwaliteit

icon-kwaliteit.pngAls voedingsmiddelenbedrijf heeft u te maken met strakke planningen en deadlines, omdat er wordt gewerkt met verse ingrediënten en strenge wettelijke bepalingen (o.a. General food Law, HACCP en de Verpakkingsbelasting) waar u zich aan moet houden. Om snel, accuraat en efficiënt te kunnen werken moeten alle kwaliteitsgerelateerde zaken worden ondervangen met een solide ERP-systeem.

Microsoft Dynamics in combinatie met SI Foodware ondervangt al deze issues. SI Foodware is een door Microsoft gecertificeerde add-on voor Microsoft Dynamics NAV en AX, die door Schouw Informatisering is ontwikkeld om food specifieke problematiek te ondervangen.

PRODUCTSPECIFICATIES

Het ERP-systeem beschikt over de meest geavanceerde productspecificaties registratie die verkrijgbaar is. U hoeft alleen de specificaties van de grondstoffen eenmalig in te voeren en SI Foodware voert de productspecificaties bereking automatisch uit. Dit voorkomt fouten en bespaart u veel werk. Bijbehorende labels, inclusief allergenen- en ingrediëntendeclaraties worden automatisch gegenereerd voor uw verpakkingen.

TRACKING & TRACING

Via de klachtenmodule worden alle meldingen direct aan de juiste persoon doorgegeven, om direct actie te kunnen ondernemen. In het geval van een recall worden automatisch de resterende loten van het betreffende product geblokkeerd en start de Track & Trace procedure. Via SI Foodware kunt u zowel voorwaarts als achterwaarts traceren, waarna u de betreffende klanten en leveranciers kunt informeren. Zo kunnen isssues direct worden verklaard en opgelost, hetgeen uw imago en bedrijfsvoering zullen beschermen.

Wilt u een volledig overzicht van de Kwaliteit mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV en SI Foodware? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op