vis

Logistiek

Logistiek LbInterne en externe logistieke handelingen komen bij elk voedingsmiddelenbedrijf in veelvoud voor. Om controle en inzicht te verkrijgen over uw goederenstromen heeft u een ERP-systeem nodig dat alle processen ondersteunt en registreert. Microsoft Dynamics NAV in combinatie met SI Foodware voorziet in al uw wensen en eisen in het traject van inslag van grondstoffen tot aan transportplanning van het eindproduct.

EDI, SSCC-LABELS, RF-SCANNERS EN VOICE PICKING

SI Foodware is een door Schouw Informatisering ontwikkelde add-on op Microsoft Dynamics NAV en AX en ondervangt vele food specifieke issues.

  • Met de geïntegreerde emballage registratie heeft u een beeld van beschikbaar en nog te ontvangen leeggoed, zoals pallets en kisten.
  • Met de Drageradministratie krijgt u inzicht in welke dragers in het magazijn aanwezig zijn, welke artikelen en lotnummers zich hierop bevinden en op welke exacte locatie deze dragers zich op dat moment bevinden.
  • Via EDI onderhoudt u direct elektronisch contact met uw afnemers betreffende verkooporders, ontvangstbevestigingen, leveringen, creditnota's en facturen.
  • Weegschaalkoppelingen voorkomen typefouten en bevorderen de doorloopsnelheden.
  • Middels koppelingen in SI Foodware met SSCC-labels, RF-sanners en Voice Picking systemen heeft u altijd overzicht van de locatie van de grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten.

Wilt u een volledig overzicht van de Logistiek mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV en SI Foodware? Vraag dan een demo aan.

 

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op