Apples

Partij Administratie

icon-partij-administratie.pngBij partijhandel zijn prijsfluctuaties eerder regel dan uitzondering (o.a. vis-  en AGF-bedrijven). In de dagelijkse bedrijfsvoering heeft u naast reguliere inkooptransacties ook te maken met andere afrekenmethodes zoals commissie, joint account of minimum garantie. Ook wilt u de logistieke en financiële transacties van artikelen op partijniveau volgen.

ALLE LOGISTIEKE EN FINANCIËLE TRANSACTIES REGISTREREN

SI Foodware is een add-on op Microsoft Dynamics NAV en AX en is door Schouw Informatisering ontwikkeld om food specifieke issues te ondervangen. Door middel van de SI Foodware module Partij Administratie krijgt u zowel op logistiek als op financieel gebied inzicht in partijen.

Tijdswinst ontstaat doordat de maandafsluiting zorgt voor een zuivere aansluiting met de boekhouding. Via de SI Foodware - Partij Administratie is het mogelijk om alle logistieke en financiële transacties te registreren en te volgen op het niveau van een leverancier, partijcontract, partij, lot, artikel-eigenschap, of een klant.

Wilt u een volledig overzicht van de Partij Administratie mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV en SI Foodware? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op