zuivel

SI Foodware – Drageradministratie

Uw magazijn bevat grote aantallen, verschillende soorten dragers. U wilt inzicht in welke dragers in uw magazijn aanwezig zijn, welke artikelen en lotnummers zich hierop bevinden en op welke exacte locatie deze dragers zich op dat moment bevinden. Om dit goed te kunnen registreren en alle logistieke transacties te kunnen volgen heeft u een drageradministratie nodig die geïntegreerd is in uw ERP-applicatie.

UNIEK DRAGERNUMMER

Met SI Foodware  - Drageradministratie kunt u de ladingdrager van een uniek nummer voorzien en in alle logistieke transacties refereren naar dit nummer. Vaak worden ook labels met barcodes op de stellingen geplaatst, zodat bij de inslag van goederen de drager en locatie foutloos aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Bij de uitslag van goederen hoeft alleen het dragernummer gescand te worden, omdat de opslaglocatie al bekend is.

PALLETADMINISTRATIE

De oplossing Drageradministratie wordt ook wel palletadministratie genoemd, omdat in 90% van de gevallen gebruik wordt gemaakt van een pallet. Andere ladingdragers zijn bijvoorbeeld bakken en rolcontainers. Wellicht maakt uw organisatie ook gebruik van SSCC-labels, dat in de voedingsmiddelensector eigenlijk gemeengoed is. Het SSCC-nummer wordt alleen toegekend voor de transporteur en afnemer van een uitgaande ladingdrager. Zowel het SSCC-nummer van een ontvangen ladingdrager als een uitgaande ladingdrager kunnen aan een dragernummer gekoppeld worden, dit is het unieke nummer dat wordt gebruikt voor alle interne processen.

Wilt u meer weten over SI Foodware - Drageradministratie? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op