zuivel

SI Foodware – Inspectiestatus

Uw organisatie wil partijen goederen niet alleen kwantitatief kunnen traceren, maar ook kunnen voorzien van een kwalitatieve inspectiestatus. Met deze inspectiestatus wilt u weergeven welke acties moeten worden uitgevoerd, bijvoorbeeld een kwaliteitscontrole.

BEPALEN VAN KWALITEITSCONTROLES

Met de SI Foodware - Inspectiestatus oplossing kunt u zowel handmatig als automatisch inkomende goederen van een inspectiestatus voorzien. Op basis van een bepaalde inspectiestatus worden gelijk de uitgaande kwaliteitscontroles bepaald. Hierdoor heeft uw organisatie controle op de werkelijk beschikbare voorraad, krijgt u inzicht in de beschikbare voorraad voor planning en uitlevering en kunt u een gegarandeerde kwaliteit leveren.

STEEKPROEVEN

Met SI Foodware - Inspectiestatus bent u in staat om naast standaardcontroles ook steekproeven uit te voeren. Op basis van leveranciers- en artikelkenmerken kan het systeem een voorstel geven om een steekproef uit te voeren. Bijvoorbeeld: Bij een leverancier wordt elke vijfde ontvangst gecontroleerd. Als het resultaat negatief is, moet ook de daaropvolgende zending worden gecontroleerd. Als na 20 zendingen (vier controles) alle controles positief zijn geweest, kan de frequentie worden bijgesteld naar één controle per acht leveringen.

Wilt u meer weten over SI Foodware – Inspectiestatus? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op