zuivel

SI Foodware - Operations Control

De verschillende afdelingen binnen uw bedrijf moeten efficiënt samenwerken. U wilt deze gegevens kunnen raadplegen in uw magazijn of productieafdeling. Ook wilt u in staat zijn om op een efficiënte manier de output en consumptie van uw productieorders te registreren.

INZICHT IN PRODUCTIEORDERS

Met de oplossing SI Foodware - Operations Control kunt u wijzigingen die plaats vinden op de werkvloer direct doorvoeren in de administratie. Hierdoor krijgt u totale grip op de aanwezige voorraad. Daarnaast ontstaat een helder overzicht van de vrijgegeven orders in de productieplanning. Ten slotte kan met deze oplossing op een eenvoudige manier de output en het verbruik van uw productie-orders worden geregistreerd.

De oplossing Foodware - Operations Control is specifiek ontworpen voor gebruik in het magazijn of de productieafdeling. Door de grote knoppen en eenvoudige gebruikersinterface zijn de schermen uitermate geschikt voor gebruik met touch screens en wordt het voor medewerkers makkelijker om bepaalde activiteiten snel uit te voeren.

GRIP OP DE VOORRAAD

SI Foodware - Operations Control stelt u in staat om realtime de aanwezige voorraad te beheren. Voor elke combinatie van vestiging, zone, opslaglocatie, verloopdatum, lotnummer en dragernummer worden unieke regels aangemaakt. Daarnaast geeft Operations Control ook inzicht in de productieorders, inclusief de daarvoor benodigde materialen. Ook voorziet Operations Control in de registratie van de output, het verbruik en de capaciteit van productieorders.

Wilt u meer weten over SI Foodware - Operations Control? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op