zuivel

SI Foodware - Radio Frequency

In het magazijn maakt u wellicht gebruik van tablets, smartpones, pocket pc’s of scanners die door middel van Radio Frequency aan uw ERP-oplossing gekoppeld zijn. Doordat de schermen van ERP-oplossingen zijn geprogrammeerd voor computerbeeldschermen, passen deze niet in de kleine schermen van een scanner of pocket pc. U heeft hiervoor aangepaste schermen nodig. Deze zorgen ervoor dat bepaalde zaken niet over het hoofd kunnen worden gezien en fouten worden voorkomen.

Kostenbesparing en foutreductie

SI Foodware - Radio Frequency is zo ontwikkeld dat de schermen die de gebruikers op hun scanner of pocket pc zien, volledig zijn aangepast. Op deze manier wordt het werken op deze terminals eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast leidt deze gestandaardiseerde software tot kostenbesparingen en minder kans op fouten.

De magazijngebruikers werken real-time in de Dynamics NAV database, waardoor datasynchronisatie tussen verschillende systemen niet nodig is. Het proces voor het verwerken van voorraadopslag, voorraadpick, artikelindeling en voorraadinventarisatie door middel van Radio Frequency is gelijk aan de normale werkwijze.

Real-time voorraadinventarisatie

Een integraal onderdeel van SI Foodware - Radio Frequency is het scannen van een palletlabel waarbij het artikelnummer, het lotnummer en de vervaldatum worden weergegeven. Bij de voorraadopslag worden de palletlabels gegenereerd die bij de voorraadpick, artikelherindeling en voorraadinventarisatie worden gescand. Dit wordt direct verwerkt in Dynamics NAV. Bij de voorraadinventarisatie kan de telling direct in de scanner of pocket pc worden ingevoerd, zodat dit real-time in Dynamics NAV wordt verwerkt.

Wilt u meer informatie over SI Foodware - Radio Frequency? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op