zuivel

SI Foodware - Transportmanagement

Het transporteren van goederen is een behoorlijke kostenpost. Het is daarom in ieders belang optimaal gebruik te maken van eigen of externe transportcapaciteit. Dit optimaal gebruiken heeft te maken met een goede planning, registratie van afspraken en informatievoorziening aan transporteurs.

FOUTLOOS PLANNEN

Om dit inzichtelijk te maken is het belangrijk vanuit uw bedrijfsapplicatie het transportmanagement uit te kunnen voeren, zodat ook zaken als opvolgend transport foutloos kunnen worden gepland en vanuit diverse disciplines in uw bedrijf aanstuurbaar zijn. Met deze oplossing kan het complete transport worden gepland en inzichtelijk worden gemaakt.

U kunt uw transport volgens de ‘push en pull’ methode registreren wat u een efficiënter gebruik van transport oplevert. Verder bespaart deze granule u tijd doordat het registreren van transport vanuit diverse invalshoeken (zoals vanuit een verkooporder, maar ook vanuit de financiële administratie) gedaan kan worden. Uw medewerkers kunnen dus integraal gebruik maken van dezelfde meest recente gegevens.

Wilt u meer informatie over SI Foodware – Transportmanagement? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op