zuivel

SI Foodware - Weegartikelen

Uw bedrijf koopt, produceert of levert producten in zowel stuks als kilogrammen. Hierbij kunnen kilogrammen leidend zijn voor de verrekening van kost-, inkoop- en verkoopprijzen. Traditionele voorbeelden hiervan zijn de kaas- en vleesindustrie. Uiteraard kunnen deze producten in meerdere inkoop- en verkoopeenheden voorkomen.

DUALE EENHEDENSTELSEL

SI Foodware - Weegartikelen biedt een duaal eenhedenstelsel dat volledig met Dynamics® NAV en andere SI Foodware granules is geïntegreerd. Dit duale eenhedenstelsel kan ook betrekking hebben op de berekening en vastlegging van kost-, inkoop- en verkoopprijzen. U kunt ook controles plaats laten vinden op maximale gewichtsafwijkingen bij alle logistieke transacties. Met de oplossing SI Foodware - Weegartikelen heeft u een mechanisme in handen om controle uit te oefenen op de administratieve gewichtsverschillen.

U bepaalt door middel van één vinkje of u gebruik wilt maken van het duale eenhedenstelsel. Vervolgens kunt u per artikel bepalen of dit wel of geen weegartikel is. Indien u van een artikel een weegartikel maakt, vindt een conversie plaats van stuks naar kilogrammen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om voor een weegartikel met variabele of vaste gewichten te werken.

Wilt u meer informatie over SI Foodware - Weegartikelen? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op