zuivel

SI Foodware – Weegschaalkoppeling

Organisaties die producten met weegartikelen verhandelen of produceren maken veel gebruik van weegschalen. Om het afwegen van artikelen en de registratie van het verbruik sneller en nauwkeuriger te laten plaatsvinden, wilt u gebruik maken van een koppeling met uw ERP-systeem die veranderingen in uw voorraad real-time vast legt.

SNELHEID EN FOUTREDUCTIE

Wanneer sprake is van een weegartikel in het logistieke proces, bijvoorbeeld een inkoop-, productie-  of verkooporder, kan door middel van de oplossing SI Foodware - Weegschaalkoppeling per orderregel worden aangegeven of deze op een weeglijst moet worden getoond. Op het moment dat het gewenste gewicht is bereikt geeft de magazijnmedewerker akkoord en wordt het werkelijke gewicht automatisch en real-time in de ERP-oplossing ingevuld. Op deze manier worden minder handmatige handelingen uitgevoerd en worden minder fouten gemaakt.

Schouw Informatisering heeft ruime ervaring met het koppelen van weegschalen aan het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV in combinatie met SI Foodware. Enkele voorbeelden:

Wilt u meer informatie over SI Foodware – Weegschaalkoppeling? Vraag dan een demo aan.

Vragen over ERP voor Food?

Bel 076-5042520 of laat uw gegevens achter:

Neem contact met mij op