brood

Schouw Informatisering

"Taking care of business improvements of Food & Beverage Companies, is our passion and profession"

Schouw Informatisering is specialist in het adviseren en automatiseren van voedingsmiddelenbedrijven. Sinds 1998 is Schouw Informatisering uitgegroeid tot een internationale organisatie met 100 werknemers en 25 resellers in 15 landen. Deze groei is vooral te danken aan een focus op de voedingsmiddelenindustrie en een no-nonsense mentaliteit.

FOCUS OP DE FOOD BRANCHE

Microsoft Dynamics® NAV en AX vormen de basis van onze bedrijfsbrede ERP oplossingen. Om de specifieke wensen van de voedingsmiddelindustrie te kunnen bedienen wordt deze software aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware®. Deze combinatie ondervangt alle bedrijfsprocessen van een voedingsmiddelenbedrijf. Meer dan 300 voedingsmiddelenbedrijven maken dagelijks gebruik van deze geïntegreerde oplossing.

NAUWE SAMENWERKING MET OPDRACHTGEVERS

Opdrachtgevers van Schouw Informatisering zijn Food & Beverage organisaties met een duidelijke visie op de toekomst. Zij verwachten van Schouw Informatisering een partner die bijdraagt aan de realisatie van hun visie en meegroeit met hun markt. Schouw Informatisering bouwt met haar opdrachtgevers aan een hechte relatie voor de lange termijn. Een partnerschap, waarbinnen betrouwbaarheid, kwaliteit en ontwikkeling ten aanzien van de geboden oplossing centraal staat.

Contact InformatiE:

Schouw Informatisering B.V.
Bredaseweg 35
4872 LA Etten-Leur
The Netherlands
+31 76 504 2520
www.schouw.org
info@schouw.org

Sales Contact:

sales@schouw.org
+31 76 504 2520